Aer conditionat Midea

Aer conditionat Midea

Aer conditionat Midea Breezeless 9000 BTU MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW/MOB01-09HFN8-QRD6GW(A)
Aer conditionat Midea Breezeless 9000 BTU MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW/MOB01-09HFN8-QRD6GW(A)

Fondată în 1968, Midea a investit constant în cercetare și dezvoltare, devenind lider în industria echipamentelor de aer conditionat Midea inverter. Cu o cotă de piață de peste 20% în Europa, Midea produce acum o cincime din sistemele de aer conditionat Midea vândute în Europa. Midea este cel mai mare exportator de aparate de aer conditionat Midea din China. Divizia noastră RAC are peste 1.000 de angajați în cercetare și dezvoltare, investește peste 300 de milioane USD anual și a primit peste 6.000 de brevete. În 2018, aparatele de aer conditionat Midea au adoptat eco-freon R290 și au obținut primul certificat World Blue Angel de la Agenția Germană de Mediu. Ne-am îmbunătățit capacitățile industriale prin dezvoltarea liniilor automate de producție cu peste 800 de roboți industriali și perfecționând sistemul nostru de calitate.

Aer conditionat Yamato

Aer conditionat Yamato

aer conditionat yamato
Aer conditionat Yamato 3

Avantaje aer conditionat Yamato

Tehnologie invertor. Folosind tehnologia inverter, aparatele de aer conditionat sunt mai puternice, mai economice și mai silențioase decât aparatele tradiționale. Yamato Air Conditioning Consulting Analiza așteptărilor clienților este fundamentul succesului nostru. Oferim solutii adaptate nevoilor individuale ale cumparatorului. Toate aparatele de aer conditionat sunt proiectate având în vedere fiabilitatea, estetica, eficiența energetică și ușurința de instalare. Investim în inovație pentru a ne asigura că aparatele noastre de aer condiționat ajută la protejarea mediului. Alegând un dealer profesional Yamato, veți obține asigurarea unei instalări și configurații de calitate că aparatul dumneavoastră de aer conditionat Yamato va funcționa la capacitate maximă. Experții Yamato sunt dealeri specialiști ai sistemelor de aer conditionat care au experiența și expertiza necesară pentru a recomanda orice proiect, indiferent de dimensiune.

Aer conditionat Gree

Aer conditionat Gree

Marca de aer conditionat Gree se află pe primul loc în preferințele a milioane de clienți și pe primul loc în lume în vânzările de echipamente de aer condiționat. Este un grup industrial internațional diversificat, cu peste 80.000 de angajați și 11 baze de producție în întreaga lume. Activitatea sa acoperă sisteme rezidențiale de aer condiționat, echipamente centrale, dispozitive inteligente, electrocasnice, încălzitoare de apă cu sursă de aer, telefoane inteligente, frigidere etc. Din 2005, aparatele de aer conditionat de uz casnic s-au clasat pe primul loc în lume în ceea ce privește producția și vânzările timp de 13 ani consecutiv. În 2006, a câștigat titlul de „Marcă mondială” și a fost printre primele 100 de companii din revista Fortune timp de 8 ani consecutiv.

aer conditionat gree
Aer conditionat Gree 5

De ce să alegeți aparatul de aer conditionat Gree?

Gree este primul producător mondial de sisteme de aer conditionat Gree. Unul dintre primele trei aparate de aer conditionat din lume este produs de Gree! Gree’s CAC are o capacitate anuală de producție de peste 5,5 milioane de unități. Gree asigură linii de producție de înaltă performanță, care sunt verificate de sistemul de management al calității ISO 9001. Gree are peste 4.500 de angajați. Trei institute de cercetare și trei centre de dezvoltare a produselor. Gree are peste 300 de laboratoare de testare și 3.500 de brevete pentru sistemele de aer conditionat. Toate aparatele de aer conditionat Gree sunt proiectate având în vedere fiabilitatea, estetica, eficiența energetică și ușurința de instalare. Produsele Gree sunt exportate în peste 200 de țări și regiuni. Upscale. Aparatele de aer conditionat sunt fabricate cu componente de înaltă calitate care îndeplinesc specificații stricte.