Strategia Clima Zone S.R.L.

CLIMA ZONE este o companie romaneasca in continua expansiune, avand o experienta de peste 10 ani in industria HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat).

Compania noastra propune si ofera clientilor sai solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatii, sisteme de aer conditionat profesionale si de uz casnic.

Principalele marci distribuite de CLIMA ZONE sunt Mitsubishi Heavy Industries, Midea, Gree.

Echipele de instalatori CLIMA ZONE sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, participand la cursuri de pregatire pentru echipamentele de aer conditionat ale diverselor marci distribuite.

SERVICIILE CLIMA ZONE

Vanzare echipamente

Compania noastra iti pune la dispozitie din stoc sau la comanda echipamente ale marcilor Mitsubishi Heavy Industries, Midea, Gree.

Instalare echipamente

Echipele de instalatori Clima Zone au o experienta de minim 5 ani instalarea echipamentelor vandute de compania noastra.

Service

Compania Clima Zone ofera servicii de post-garantie pentru echipamentele de aer conditionat Mitsubishi Heavy Industries, Midea, Gree comercializate de compania noastra.

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

ECHIPAMENTE PRODUSE IN JAPONIA

Mitsubishi Heavy Industries este lider mondial in sistemele profesionale de aer condiționat pentru uz rezidential, comercial si industrial. Incepand din 1921, Mitsubishi Heavy Industries isi concentreaza strategia in vederea imbunatatirii confortului casnic al clientilor, producand primul ventilator electric. Prin lansarea acestui dispozitiv de real succes, Mitsubishi Heavy Industries intra o noua etapa de dezvoltare si dupa doar 10 ani, incepe sa produca echipamente de racire.

Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru ample conditiile climatice din Japonia a ajutat la dezvoltarea de masini robuste, dar uimitor de sofisticate si sisteme care pot lua rezista cu succes utilizarii constante in aproape orice conditie de pe pamant. Si de a face acest lucru in liniste, fiind extrem de eficiente din punct de vedere energetic și cu un impact negativ minim asupra mediului inconjurator. Si asta timp de ani și ani de zile.

Mitsubishi Heavy Industries produce echipamente de climatizare avand in spate 50 de ani de expertiza tehnologica care sunt incorporati in produse ecologice si in instalatiile de productie ale acestora. Sistemele noastre comerciale si rezidentiale sunt renumite pentru un standard mai ridicat de performanta, fiabilitate fara compromisuri si eficienta energetica.

MIDEA

PESTE 35 DE ANI DE EXPERIANTA IN DOMENIUL HVAC

Fondată în 1968, Midea este renumita ca un conglomerat de companii, specializate în fabricarea de aparate de uz casnic. Midea este acum una dintre cele mai mari companii de producție al aparatelor de uz casnic din China.

Midea a intrat pe piata electrocasnicelor in 1981 si de atunci s-a impus ca un producator serios, care aduce inovatii echipamentelor pe care le produce, ajungand sa aiba peste 100.000 de angajati in intreaga lume.

Compania chineza produse echipamente de aer conditionat pentru uz caznic, uz comercial dar si de uz industrial.

GREE

O COMPANIE IN PLINA EXPANSIUNE

Gree Electric Appliances Inc. din Zhuhai a fost fondata in 1991. Este o intreprindere internationala de aer conditionat care integrate cercetarea si dezvoltarea, productia marketingul si serviciile. Gree este lider in industria aerului conditionat cu o calitatea excelenta a produselor sale, tehnologii avansate si mod unic de vanzari in toata lumea.

Prin intermediul a opt baze de productie pe care le detine in China, Vietnam, Pakistan si Brazilia, Gree poate produce pana la 60 de milioane de aparate de aer conditionat rezidentiale si 5.5 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual. Gree are peste 70.000 de angajati.

Gree isi mareste permanent capacitatea de cercetare si dezvoltare incorporand rezultatele acestor eforturi in propriile produse. Produsele sunt riguros testate in propriile laboratoare extrem de bine puse la punct tehnologic si recunoscute si atestate international. Gree isi mentine cu rigurozitate standardele inalte ale productiei implementand controale stricte in toate etapele productiei. Detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001 iar produsele au obtinut aprobare internationala.