servicii oferite de CLIMA ZONE

 

Consultanţă
Pentru amplasarea şi instalarea oricărui tip de echipament de climatizare şi ventilaţie, indiferent de tipul sau puterea acestuia, de la un simplu split până la unitaţi complexe.
Experienţa acumulată în timp ne oferă avantajul de a găsi poziţia cea mai bună de aplasare atăt din punct de vedere estetic cât şi din cel al randamentului pentru toate tipurile de echipamente.

Proiectare
Pentru orice tip de configuraţie de climatizare, ventilaţie sau purificare de aer la compartimentări sau spaţii deschise (bănci, magazine, depozite, locuinţe).
Programele specifice de calcul oferite de fiecare producător ne permit să calculăm precis, in funcţie de ceea ce aveţi nevoie, configuraţia rezultată fiind cea mai adecvată.

Instalare şi montaj
Pentru toate tipurile de echipamente de climatizare şi ventilaţie, de orice capacitate.
Montajul se realizează cu scule profesionale, fără a afecta imaginea existentă.
Personalul propriu sau al firmelor partenere este instruit special şi posedă vaste cunoştinţe în domeniu, activităţile specifice de instalare şi montaj sunt de cea mai bună calitate, indiferent dacă vorbim de un sistem de tratare a aerului sau de un echipament de climatizare.

Service si întreţinere
Pentru toate tipurile de echipamente de climatizare şi ventilaţie, indiferent de capacitatea acestora.
Instrumentele şi sculele profesionale permit echipelor de intervenţie să depisteze rapid orice problemă apărută şi remedierea acesteia dar şi intreţinerea oricărui tip de echipament.

 

 

DAIKIN       FUJITSU       TOSHIBA       SANYO       HITACHI       SHARP       LG       SAMSUNG       HENSON       INVENTOR       GREE       HOKKAIDO       NORDSTAR""